A visa este suflarea vieții

A visa este lumea pe care o vedem și pe care o atingem. Un Visător știe că totul este un vis și că totul este conținut în viziunea sa.

Lumea fizică – ceea ce tu numești realitate și întregul univers cu aparenta sa infinitate – nu a existat vreodată înainte și nici după acest moment atemporal. Tu însuți ești singurul Autor, Actor și Spectator al acestui spectacol muzical magnific și multicolor pe care îl numești Viață.

A visa înseamnă „a face”. A visa înseamnă folosirea energiei care creează și conduce lumea după cum vrei tu să fie – nu trebuie să faci nimic decât să visezi și apoi lumea, o lume specială va deveni realitate.

Lumea exterioară este o tehnologie plată, bidimensională; un ecran alb pe care proiectezi imagini cu tine însuți. Omul obișnuit pășește în viață fără să știe că acest ecran există și că el a intrat într-o viață iluzorie a relațiilor. Pentru omul obișnuit, a intra în film, a deveni filmul, este un eveniment de zi cu zi – el intră și iese din această lume inconștient și procedând astfel devine și mai mult o victimă a propriilor proiecții.

Există un Soare în spațiu pentru că adevăratul Soare se află în tine

Există o Lună pe cer pentru că adevărata Lună este în tine. Există planete, stele și galaxii în spațiu, dar ele sunt doar o reprezentare simbolică a Infinitului din Tine.

Există Zei și Demoni, OZN-uri și Extratereștri, fantome și monștri care te pot subjuga și devora dacă uiți că sunt simple născociri ale propriei tale imaginații.

Înțelege că tu însuți ești Visătorul, singurul Creator și Conducător al întregului Univers și al întregii materii care te înconjoară. Care nu este altceva decât praful propriilor tale proiecții.

Totul depinde de tine. Tu îți visezi și creezi realitatea, bună sau rea, chiar în acest moment. Totul este în mâinile tale. Totul depinde de tine. Totul are sensul pe care i-l dai tu.

TU ești sămânța Universului.


Tehnologia Visătorului – Elio D’Anna


 

Distribuie articolul

Scris de

Lasă un răspuns