M: Practic astrologia de mai mulți ani, dacă-mi puteți comunica informații care să-mi mărească eficacitatea pe lângă clienții mei.

R: Maestre, mai întâi să-mi spuneți de ce vă delectați cu practicarea astrologiei?

M: Cred că stelele și planetele au o influență asupra vieților noastre și prin a le studia ne permite să înțelegem mai bine și destinul, de asemenea.

R: Maestre, omul este în căutarea patriei sale. De aceea, el scrutează misterul atât de profund al stelelor ce strălucesc pe firmament. El știe instinctiv că locul său de origine este mult mai vast decât măsura nașterii sale, când omul de odinioară a început să scruteze luminile nopții, a observat cu mirare că se mișcau și acea mișcare era în concordanță cu schimbarea sezoanelor și când a observat că există în ele o putere necontrolabilă, el a considerat că mișcările lor erau răspunzătoare de soarta bună sau rea ce survenea în împărăția oamenilor.

Nu numai un „înțelept” sau un „profet” a întrebuințat puternica credință în stele pentru a guverna imperii și să domnească peste ele. Si când profețiile se realizau, asupra cui cădea răspunderea? Desigur nu asupra clarvăzătorilor. Nu puteau fi decât „stele aducătoare de necaz”. Stelele în liniștea lor nu s-au putut niciodată apăra și proclama în inocența lor.

Maestre, am învățat următoarele: în această lume fiecare este un Dumnezeu dotat cu liber arbitru. Si la începuturile voastre, voi, ființe de lumină, entități suverane, ați întrebuințat liberul arbitru în crearea stelelor, a planetelor și a tuturor universurilor, atât vizibile cât și invizibile. Mai târziu, ați creat trupurile voastre, atât de bine încât sunteți mult superiori oricărui ansamblu de stele sau planete. Și rămâneți până în ziua de azi dotați cu acea puternică putere creatoare de la începuturile voastre. Și de-a lungul timpurilor niciodată n-ați creat ceva care să vă domine – un lucru – nu va domina decât dacă credeți că va domina. Și chiar așa, rămâneți stăpân pe viaţă dvs, deoarece dvs ați acceptat să credeți că un lucru exterior ființei dvs vă domină, permițând destinului să fie astfel.

O mulțime de lume are încredere în astrologie. Și astrologia are cu siguranță adevărul său, mai bine spus aceasta este credința lor. Dar faceți un pas în plus și întrebați-vă cine este autorul acestui adevăr și cum ar putea fi mai puternice stelele și planetele în mișcările lor, decât cine le-a creat. Voi nu puteți descoperi cine sunteți prin intermediul
astrelor. Să știți că ele nu sunt cele ce decid destinul vostru. Căci dacă ar avea puterea, ce ar deveni facultatea de a visa, imagina şi crea?
În fiecare din vieţile voastre în acest plan v-aţi născut sub un numar infinit de stele.
În consecinţă a spune că destinul vostru este guvernat sau influenţat de stele, este nu numai lipsit de sens dar şi contrar libertăţii voastre de exprimare.

Dumnezeii au creat numeroase jocuri în astrologie. Si acum se face că acest joc al astrologiei devine periculos. Căci poate inspira entitatea la frică de viitor și să-l facă să creadă că determină zilele viitoare ale emoțiilor sale. Cei care cred că astrologii au toată înţelepciunea şi toată cunoaşterea, punându-şi apreciabilele lor vieţi în mâna altora, ei bine cu aceasta eu nu sunt de acord.

Astrologia nu este decât un joc, așa cum este dogma religioasă, sau politica sau piața publică. Tot astfel cum sunt toate aceste lucruri care vă subjugă făcându-vă să vă jucați de-a supravieţuirea. Practicanţii astrologi sunt desigur lăudabili în grija lor pentru alţii, în dorinţa lor de a le veni în ajutor. Mai mult, studiul stelelor este un lucru foarte frumos din pricina frumuseţii mişcării lor şi a misterului încântător. În schimb, a-ţi fundamenta viaţa pe ele, maestre, înseamnă a vă reduce rangul suveran la nivelul gazului din care sunt făcute.

Astrologia nu este decât un instrument, un joc. Adevărul adevărat iese din gura astrologului care spune: „Am reușit să văd ce vă așteaptă în viitor”, deoarece el a captat anumite energii în câmpul emotiv, câmpul electromagnetic al clientului său. Dacă ați spus lucruri identice şi în alte circumstanţe, persoana va fi cu siguranţă foarte mirată, dar mai puţin intrigată ca în faţa acestei revelaţii că vina este datorată cutărei stele. Dvs participaţi la un fel de plan cosmic. Ceea ce făceau, de asemenea, înţelepţii din antichitate, care scrutau flăcările, o suprafaţă de apă, care provocau explozii, care beau vin sau elixiruri – toate aveau ca obiectiv să facă mai acceptabile anumite adevăruri.

Din toate timpurile, omul a căutat în afară de el însuși răspunsuri și raționamente asupra destinului său. Întotdeauna a fost mai reconfortant să dea vina pe tăcutele stele, pe regi şi conducerea lor, pe „voinţa lui Dumnezeu”, decât să caute în el, creatorul universului.
Întotdeauna a fost mai uşor să se meargă şi să se cerşească sfat preoţilor şi profeţilor, decât să admită că este autorul propriului său destin.
Atâta timp cât veţi căuta în afară mobilurile destinului vostru, nu veţi auzi vocea interioară – cea a autorului tuturor adevărurilor şi creatorul a tot ceea ce este. Veţi sta la latitudinea credinţelor superstiţioase şi a judecăţilor extravagante, şi acestea vă vor împiedica să descoperiţi fantastica putere şi infinita inteligenţă care sunt cu adevărat ale voastre.

Dvs, maestre, sunteți o entitate suverană, capabilă să captați și să creați adevăruri după alegerea dvs. și puteți deveni stăpân pe împărăția dvs dar și sclavul ei – totul depinde de dorinţa dvs. Atunci când vă veţi da seama că fiecare entitate crează şi guvernează cu adevărat viaţa sa, că ea poate transforma destinul, această descoperire vă va permite să creaţi pentru dvs o viaţă mai nelimitată.

Judecând jocurile dvs, amintiți-vă cine le-a creat. Mai mult, amintiți-vă că acest creator susceptibil de a fi vulnerabil, poate într-o clipă să modifice ceea ce nu-i place și să reia conducerea vieţii sale.
În timpul lecturii unei teme, maestre, mi-ar place să procedezi astfel: La sfârşitul calculelor şi previziunilor, odată cu lectura temei terminată, spuneţi clientului că universurile nu sunt nimic fără el, că fără ei nici stelele, nici planetele n-ar exista. El nu va uita aceste cuvinte. Ele îl vor face să se gândească şi îl vor inspira.

Sunt bucuros că ați venit. În această adunare veți dobândi cunoștințe profunde. Din toți cei veniți aici, un anumit număr nu vor asimila adevărurile nelimitate pe care vă învăț. Nu toţi doresc să obţină libertatea, ceea ce aduce suferinţa, durerea, disperarea. Să ştie că sunt totuşi iubiţi, că sunt totuşi în adevăr, că sunt totuşi Dumnezeul – creatorul tuturor realităţilor.

Cartea Albă, Ramtha.


 

Distribuie articolul

Scris de

Lasă un răspuns