Aveți darul de a face să apară într-o clipă orice lucru dorit

Aceasta datorită cunoașterii. În acest mod se creează împărăția cerurilor pe pământ. Știința cunoașterii este foarte simplă. Este suficient să vă reamintiți: gândul este, apoi este  manifestarea luminii, apoi lumina este coborâtă și devine impulsuri electrice. Impulsurile electrice sunt la rândul lor coborâte, până constituie materia brută și apoi forma corespunzătoare cu idealul de gândire avut în vedere. Același proces este valabil pentru corp: creierul captează gândurile sub formă de lumină, de aici ele sunt transformate în electricitate și curentul electric este transmis în tot corpul pentru ca gândurile să fie înțeleși ca senzație.

Pentru a vă manifesta dorințele, nu este nevoie decât să resimțiți obiectul dorințelor. Senzațiile dumneavoastră se reîntorc la Tatăl și Tatăl vă împlinește dorințele. Este cât se poate de simplu.

Sursă imagine

Ce este acest personaj numit Dumnezeu de către religii?

Infinitul mister pe care omul îl sondează din toate timpurile? El este un gând și calitatea acestuia este de a se percepe și prin aceasta a se dezvolta și deveni. Aceasta este ceea ce Dumnezeu este: totalitatea Gândirii. Și voi aveți capacitatea de a deveni Dumnezeu și de a deveni total. Dacă creierul vostru ar utiliza tot spectrul capacităților sale, voi v-ați găsi la hotarele eternității: ați cunoaște toate lucrurile; ați fi Soarele, oceanele profunde, puterea vântului și stelele nopții.

Dar egoul vostru alterat v-a tăiat de Dumnezeu,

prin faptul că refuzați să acceptați toate frecvențele de gândurile că Dumnezeu este, că el caută să se protejeze, să-și asigure securitatea. De asemenea egoul alterat este cu adevărat ceea ce se cheamă „anticristul” – prin faptul că neagă natura voastră divină. El nu vă permite să acceptați gândul și să înțelegeți că voi și Tatăl sunteți unul, că sunteți dotați cu puterea de a crea pentru totdeauna… chiar și moartea.

Anticristul este egoul alterat și împărăția sa,

conștiința socială care întreține în voi limitarea prin dogma ce se cheamă frică, judecată, supraviețuire. Christos este viceversa, este omul exprimând puterea, frumusețea, dragostea, viața nelimitată a Tatălui în El. El este omul care înțelege divinitatea Sa peste orice frică și judecăți în vitalitatea nelimitată a Tatălui.

În consecință, Christul și antichristul împart același templu, VOI

Totul este în voi, căci Dumnezeu ce sunteți permite a fi și Christ și antichrist. El permite și viața și moartea. El permite și limitarea și nelimitarea. Ați auzit de bătălia Armagedonului? Această bătălie ați trăit-o toată viața voastră. Ea înseamnă bătălia între cunoașterea de Dumnezeu şi cunoașterea de anticrist, între Dumnezeu și egoul alterat. Este lupta ce se dă între conștiința socială și cunoașterea nelimitată. Armagedonul nu este o bătălie ce se dă într-un loc exterior, ci o bătălie ce se dă în voi: Între Christ care vrea să se nască și egoul alterat care vrea să se mențină. De unde se poate spune că profeția Armagedonului are cu adevărat loc în această epocă.

A fi Dumnezeu este a fi cunoaștere nelimitată, a fi nelimitat. A fi om este a fi o creatură limitată, cel a cărui spirit rămâne închis cunoașterii superioare; care se mulțumește cu teorii și uită să trăiască; care se lasă mai degrabă învățat decât ca el să fie învățător, creatura protejată mai degrabă decât explorator.

Voi aveți aptitudinea de a cunoaște totul. De asemenea, voi aveți aptitudinea de a materializa tot ceea ce vreți să vedeți materializându-se. Mai mult, voi puteți păstra pentru totdeauna corpul vostru, numai dacă doriți. Dar egoul alterat se opune. Voi cunoașteți omul, dar Dumnezeu rămâne pentru voi un mister.Ramtha – Cartea Albă.Distribuie articolul

Scris de

Lasă un răspuns