Bine ne-am găsit. 🙂
 
Momentan, un singur om este Puterea Intenției. Scriu materiale, atunci când simt să fac asta, diferite subiecte, în special din cărți și nu numai. Sursele pot fi din orice altă parte, inclusiv preluate din „marele ocean – Internet :)”. Rareori postez și materiale scrise de către mine, specificând la sursă, la final de articol (articol original – Puterea Intenției).
 
Postez ceea ce mă inspiră, în special pe direcții motivaționale, psihologice, metafizice, revelatoare, toate în ideea conștientizării a ceea ce suntem, atât cât se poate. 🙂 
 
Dacă ai ajuns aici, pe acest site însemnă că și tu ești un explorator/exploratoare, căutător/căutătoare. Dacă nu ți se potrivește ce găsești aici, te rog să închizi/părăsești site-ul, iar pentru cei care găsiți utile cele ce sunt abordate aici vă rog să vă exprimați civilizat și constructiv părerile, ideile prin comentarii strict la subiect, în cazul în care simțiți nevoia de exprimare. În plus, vă mulțumesc pentru prezență.
 
Orice fel de jigniri, atacuri la persoane sau comportamente deranjante sunt penalizate prin restricționarea accesului la această pagină de internet. Comentariile sunt permise doar persoanelor înscrise ca utilizator pe website(www.putereaintentiei.ro). În momentul înscrierii la newsletter se primește automat și calitatea de utilizator, dar dacă acest lucru nu funcționează automat, oricine se poate înscrie ca utilizator pe site cu adresa de e-mail și o parolă la alegere, pentru a putea comenta la articole. Primele comentarii ale oricărui utilizator sunt moderate. Ulterior se poate comenta fără moderarea comentariilor din partea mea, dacă voi constata că utilizatorul respectă cele menționate anterior.
 
Tot ceea ce fac aici, fac în timpul meu, din plăcerea mea și împărtășesc cu bucurie ceea ce consider de cuviință. Dacă găsești că îți este benefic și îți permiți să donezi, fă-o, cu bucurie, nu din obligație. Nu există nici un fel de așteptări din partea mea. 
 
Mulțumesc.
 
 
Distribuie articolul