Moarte sau Înălțare.

M: Mi-am dat seama de curând că sunt însărcinată şi mi-ar placea să îmi spuneti mai întâi de ce acest bebeluş a hotărât să vină la mine; apoi aş dori să ştiu după care criterii se aleg părinţii?
   R: Cum o entitate în cautarea unui vehicol prin care să se exprime, îşi alege părinţii? Motivele sunt mai multe. Totuşi, toate entităţile doritoare să trăiscă pe acest plan sunt tributare concepţiei copiilor. Cele ce au avut vieţi anterioare, au la dispoziţia lor canavale genetice – aşa se numesc părinţii – prin care dorim să revenim.

În majoritatea cazurilor, entitatea caută părinţi care le sunt cunoscuţi, entităţi care le-au fost copii sau părinţi în vieţile anterioare. Totuşi, sunt entităţi care – ca şi părinţi total necunoscuţi de ei; îi aleg numai pentru că le pot furniza un vehicol de exprimare. În fine, anumite entităţi trebuie să aştepte sute de ani înainte de a putea reveni în acestă lume, pentru că nu găsesc vehicolul potrivit.
Nimeni nu este la drept vorbind tatăl sau mama altuia. Noi suntem toţi fii şi fiicele Principiului Tata/Mama de viaţă numit Dumnezeu. Locuitorii acestei lumi sunt toţi fraţi şi surori. Copiii voştri sunt în realitate fraţii şi surorile voastre în ceea ce priveşte partea pe care o au din Spiritul lui Dumnezeu.
Înainte de a fi conceput, fiecare ştie că nu revine în acestă lume pentru a fi nemaipomenit de frumos, nemaipomenit de bogat, nemaipomenit de sarac şi nenorocit.
Fiecare vine ca să trăiască şi să se supună a învăţa ce este emoţia – pentru a-şi însuşi cunoaşterea emoţiei pe care o va împlini în fiinţa sa. Aceasta este adevărata comoară a experienţelor de o viaţă, atât pe acest plan ca şi pe orice alt plan de existenţă; experienţa emotivă este singurul bun pe care-l veţi putea păstra pentru totdeauna.

                                                                           Sursa imaginii

Maestre, entitatea care v-a ales a fost ceea ce se numeşte tătăl bunicului dvs. Ea revine prin intermediul posterităţii pe care a intemeiat-o de mai bine de un secol. Dorinţa de a da naştere unui frate sau unei surori, iată ce-i permite să revină, ceea ce îi procură un vehicol de exprimare. Entitatea este, ca să zicem aşa, în aşteptare, ea va lua în posesie fructul ce se deschide în dvs. Câmpul de lumină a numeroase femei, este astfel ocupat de câte o entitate care îşi aşteptă reîncarnarea.

M: Dacă copilul este tatăl bunicului meu, asta înseamnă că este vorba de un băiat ?
R: Da. Consimţiţi?
M: Bineînţeles. Acum Ramtha, aş dori să vă mai pun o întrebare. Pentru a reveni în această lume este neapărată nevoie să treci printr-o naştere fizică? Nu mai este şi alt mijloc?
R: Maestre, înainte de a vă răspunde, mi-ar plăcea să înţelegeţi că acest plan este al percepţiei tridimensionale. Este planul în care gândirea se manifestă sub forma a trei dimensiuni numite materie. Gândirea care la origine vibra cu frecvenţa luminii, şi-a încetinit frecvenţa obişnuită vibratorie, şi a devenit electronică, apoi materie brută – acest plan solid. Materia este, în consecinţă, lumina ale cărei vibraţii au scăzut până s-a format materia compactă.
Pentru ca două obiecte să aibă aceeaşi densitate trebuie să vibreze cu aceeaşi frecvenţă. Corpul dvs vibrează cu aceeaşi frecvenţă ca şi scaunul pe care staţi. Mai mult, dacă acest plan există pentru dvs, este pentru că fiinţa dvs este dăruită cu simţuri şi organe care îi permit de a percepe frecvenţa materiei – frecvenţa luminoasă cea mai scăzută.
Cum voi sunteţi prin esenţă energie luminoasă vibratorie cu o frecvenţă mai intensă decât a materiei, vă trebuie un înveliş material fără de care aţi trece prin materie.

Pentru a putea face experienţa acestui plan, să fiţi în interacţiune cu acest plan, trebuie un corp material, să locuiţi un corp material. Sunt 2 posibilităţi de a obţine unul: la naştere şi la înălţare. Pentru a realiza înălţarea, trebuie să vă menţineţi total integritatea şi să treziţi toate capacităţile creierului. Odată ce creierul funcţioneaza din plin, puteţi, prin vointă, să comandaţi corpului să-şi ridice frecvenţa vibratorie până la cea a luminii. Mecanismul înălţării presupune că aduceţi întreaga dvs fiinţă să existe ca lumina. Moartea este un mijloc sigur de a parveni. Din păcate, ea implică separarea de trup, pierderea acestuia. Prin înălţare, dimpotrivă, îl luaţi cu dvs. Cei care s-au ridicat din acest plan, au reuşit ultima stăpânire adică cea a morţii. Au învăţat să ridice, graţie puterii gândului, frecvenţa vibratorie a celulelor lor atât de bine, încât îşi pot lua corpul în lumină, scăpând astfel pentru totdeauna de moarte.

M: Nu sunt sigură că am înţeles bine cum înălţarea permite revenirea pe acest plan.
R: Maestre, dacă ţi-ai luat corpul, poţi să ridici şi să cobori după voinţă frecvenţa vibratorie. În consecinţă, dacă ai hotărât să revii, să trăieşti în acestă frecvenţă, nu va mai fi nevoie să îţi regăseşti un alt trup. Nu mai e nevoie să te naşti aici, pe acest plan de gândire limitată, pentru unicul scop de a suporta programarea conştiinţei colective şi să lupţi pentru exprimare astfel ca să poţi înţelege din nou cine esti cu adevărat. Nu va fi necesar să reînvăţaţi că viaţa pe acest plan material nu este decât iluzie şi joc.

Din moment ce stăpânim mecanismul înălţării, corpul va dăinui în veci şi vom putea, graţie lui, să plecăm şi să revenim după voie. Deci, de fiecare dată când dorim să revenim aici, este suficient să coborâm vibraţiile corpului până ele se vor acorda cu frecvenţa acestui plan.
Toţi sunt capabili să se înalţe, căci în spatele acestei cărni se ascunde creatorul tuturor universurilor, prin mijlocirea gândirii nelimitate, oricine poate să provoace manifestare; este suficient pentru aceasta să ne hotărâm.           Învăţând să nu ne mai judecăm gândurile, să permitem orice gând, ne împuternicim cu forţă şi cu facultatea de a deveni orice ideal închipuit. Atunci putem realiza orice, devenind totul prin mijlocirea gândului. Putem să ne
obţinem idealul, concentrându-ne asupra lui şi comandând trupului să vibreze mai intens. Si corpul se va ridica spre idealul dorit, cu condiţia să-l menţinem cu persistenţă în spirit.
Vibraţiile vor fi astfel intensificate în tot corpul. În acelaşi timp căldura va creşte şi va începe să emită lumină. Pe măsură ce aceste vibraţii se vor intensifica, materia se va transforma în lumina pură, apoi ceea ce era vizibil nu va mai fi.
M: Ascensiunea (sau înălţarea) pare greu de atins.
R: Dimpotrivă, maestre, înălţarea este un lucru foarte uşor. Este chiar mai uşor decât moartea. Ceea ce este mai greu este să ajungi să nu-ţi mai judeci gândurile. Ceea ce este cu adevarat greu de realizat este să ajungi să stăpâneşti iluzia timpului, să ai răbdare să o dobândeşti. Dar cu stăpânirea câstigată, este suficient un gând pentru ca înălţarea să devină realitate. Atunci îţi păstrezi corpul pentru o eternitate şi putem călători pe orice plan şi oricând.

M: Si nu vom mai cunoaşte moartea ?
R: Nu, niciodată. Cum s-ar putea s-o mai cunoasteţi de vreme ce aţi transces-o? Stiţi că moartea este o mare iluzie. Cum toată lumea pe acest plan crede că ea este de neevitat, a devenit o realitate. Unica realitate este Viaţa, toate celelalte sunt iluzii. Iluziile sunt gânduri….care sunt jocuri….şi care devin realităţi.
Moartea nu este o lege inevitabila. Este mult mai usor să-ţi iei cu tine trupul, părăsind această lume. Astfel, nu vom mai avea nevoie să ne naştem ca să revenim, putem reveni după dorinţă. Nu trebuie să ne mai însuşim o conşttinţă care, din păcate, nu-şi mai aminteşte din vieţile anterioare.

M: Deci moartea nu este o necesitate?

                                                   Sursa imaginii

R: Nu, nimeni nu este obligat să moară. Nu murim decât dacă credem că vom muri. Corpul în sine nu este destinat morţii. Dumnezeii care l-au conceput, nu l-au făcut cu ideea de a fi efemer. L-au conceput să traiscă datorită potenţialului glandelor sale şi nu a organelor. Datorită hormonilor secretaţi continuu de glande, el poate exista timp de mii de ani, fără să îmbătrânească. În felul această au fost programate celulele. Nu este prea mult de când
entităţile acestui plan trăiau timp de mii de ani. Ceea ce micşorează forţa vitală şi invită corpul la a muri sunt atitudinile mentale ale entităţii.

Corpul dvs va acţiona în funcţie de directivele pe care i le daţi. Sufletul dvs care are sediul foarte aproape de inimă, guvernează corpul întreg conform emoţiilor simţite. El furnizează corpului hormonii de care are nevoie. Această funcţie, sufletul, nu o face de la el, ci conform atitudinilor şi gândurilor voastre. Din cauza acestora, hormonii de viaţă încetează să se mai producă după pubertate. După aceea ei sunt înlocuiţi cu hormoni de moarte, atât de tare încât corpul intră în declin, îmbătrâneşte şi în cele din urmă moare. Hormonii de moarte devin activi prin sentimente de culpabilitate, autocondamnare şi frica de moarte. În această lume, frumuseţea este în întregime asociată tinereţii trăsăturilor şi nu tinereţii spirituale. Omul cheamă la el moartea, semnând poliţe de asigurare pentru înmormântare. El semnează poliţe de asigurare şi de a-şi proteja averea în caz de boală. El face tot felul de lucruri care accelerează îmbătrânirea şi moartea învelişului său – deoarece este absolut convins că se va produce.

Corpul nu este decât un servitor, un instrument al gândului. Este o splendidă creaţie, instrumentul cel mai rafinat cu putinţă. Dar el nu a fost creat cu un spirit independent . El a fost creat numai pentru a vă servi şi se va menţine în viaţă atât timp cât îi veţi da posibilitatea. Dacă acceptaţi gânduri de îmbătrânire, aşteptându-vă ca el să piară, sau
dacă nu-i acordaţi dragoste, fericire şi bucurie, el se va duce spre decrepitudine şi moarte. In acest moment, maestre, vei putea opri timpul şi trăi pentru totdeauna în acest prezent – este suficient să te hotărăşti. Timpul este o iluzie. Într-adevăr există, să-l fi văzut? Impostura domneşte în această lume, oamenii refuză să creadă în invizibil şi, totodată, fiind în totală adoraţie în faţa timpului şi a servituţii pe care o presupune.

Aveţi puterea în dvs, chiar în locul în care vă găsiţi, să răsturnaţi mecanismul îmbătrânirii, să regăsiţi tinereţea şi să trăiţi un timp nesfârşit – este suficient să vă schimbaţi atitudinea. Spuneti-vă : corpul meu va trăi în veci, aşa să fie. Aruncaţi din viaţa dvs orice lucru care ar recunoaşte caracterul muritor al corpului dvs şi nu va avea sfârşit. Goniţi din vocabularul dvs cuvântul „bătrân”. Puneţi în locul acestuia expresia „pentru totdeauna”. Opriţivă de a sărbători ziua de naştere, căci sărbătorind-o acordaţi credit mecanismului îmbătrânirii.
Dacă găsiţi amuzant să recunoaşteţi faptul naşterii dvs, de ce nu? Atunci număraţi anii invers. Când nu credeţi în moarte, nici nu o veţi cunoaşte. Trăiţi mereu numai în prezent. Nu recunoaşteţi viitorul, cunoaşteţi numai momentul
de faţă. Acest acum poate dura o vesnicie, este suficient să consimţi. Nu socotiţi viaţa ca având o durată limitată, căci ea nu are sfârşit. Socotiţi că, corpul va dura o vesnicie şi aceasta va deveni o realitate. Lucrurile sunt simple, cum vă spun.

Iubiti-vă maestre. Binecuvântaţi-vă corpul. Vorbiti Sufletului vostru, stăpânul fiinţei dvs şi comandaţi-i lui să fabrice enzimele tinereţii. El se va executa. Recunoaşte-ţi că trupul dvs poate trăi vesnic. Si cum va face să trăiscă vesnic? Este suficient ca să îl învăţaţi. Nu se poate atinge imortalitatea, decât prin eliminarea concepţiei morţii. Această
deghizare numită moarte poate fi abandonată de întreaga umanitate; este suficient să înceteze să existe în viitor sau trecut şi vie în continuarea prezentului, speranţa vieţii să înlocuiască perspectiva morţii. Astfel moartea va fi definitiv desfiinţată în viitor. Timpul va dispare şi condiţiile nemuririi vor deveni o realitate vie pentru fiecare. Moartea va deveni un non-sens.

M: Mai am o ultimă întrebare să vă pun în legătură cu înălţarea. Invierea lui Iisus corespunde cu ceea ce numiţi Înălţare?
R: Chiar prin înviere Iisus s-a înălţat. Este ceea ce eu însusmi am făcut. Și Osiris, Omeca, Yuca, Rakabia, şi multe alte entităţi de care n-aţi auzit niciodată vorbindu-se.

M: Vedeţi o mulţime din noi înăltându-se în acestă viaţă ?
R: Nu, un număr foarte mic dintre voi se vor înălţa în această viaţă, căci foarte putini vor înţelege cu adevarat şi vor preţui ce vă învăţ aici. Cei mulţi vor muri, acceptând vârsta şi deteriorarea fizică, neîngrijindu-şi minunatul lor mecanism decât pentru a salva aparenţele.

Astfel vor îmbătrâni, corpul lor se va degrada, apoi va muri. Spiritul şi sufletul se vor elibera de asocierea lor cu trupul. Dar pentru a reveni pe acest plan de materie compactă, le trebuie un vehicol, astfel se nasc maestrii. Cei mai mulţi dintre oameni vor muri. Dar asta nu înseamnă că s-a terminat cu ei. Asta înseamnă că masca, adică trupul le-a fost luat şi trebuie să-şi găsească un altul. Dacă vor alege să revină pe acest plan, vor fi prevăzuţi cu o cunoaştere ce-i va ajuta în înălţarea lor, şi nu vor întârzia să înţeleagă şi să admită realitatea.

   M: Pot să fac, sau să iau ceva ce ar putea folosi copilului meu?
   R: Singurul lucru ce-l puteţi face în privinta corpului dvs este de a înceta să vă îngrijoraţi de aparenţa lui. Recunoaşteţi-i frumuseţea în orice moment, şi bebeluşul va avea acelaşi sentiment. Burta mare nu îl va împiedica să aibă un suflet vesel. Aţi învăţat ceva?

   M: Mult, mulţumesc.

   R: Încă ceva, maestre. În anii care vă veţi creşte fratele, nu-i spuneţi că viaţa va fi mai dulce când va fi mai mare. Asta ar limita. Faceţi în aşa fel încât să considere importante toate clipele vieţii. Lăsaţi copilului timpul de creştere, să rămâna copil atât cât va dori. Astfel, vei fi o adevărată binefacere pentru unul din fraţii mult iubiţi şi veţi avea parte de bucuria lui de a trai pe acest plan. Aşa să fie!


Text din Cartea Albă, carte formată dintr-o serie de comunicări de la entitatea RAMTHA prin doamna medium american J. Knight.


Distribuie articolul

Scris de

Lasă un răspuns