Pentru a înțelege cum arată cu adevărat o mască care te protejează real,

de viruși, atacuri chimice, biologice sau nucleare îți las aici un link cu articolul sursă, în limba engleză. Pe scurt, nu poți purta o astfel de mască mai mult de 15 minute, din varii motive. Ulterior ești nevoit să te retragi în spații „total protejate”, pentru a fi într-adevăr „în siguranță”. Articolul respectiv pune în discuție eficiența purtării unei astfel de măști de către soldații cu barbă, dar oferă informații relevante. Cu privire la subiectul abordat. Dacă într-adevăr pericolul ar fi fost unul pe măsură cum este el constant prezentat, cam astea ar fi măștile potrivite. Aici discutăm despre „apocalipsa” prezentată de toată presa și toți „specialiștii”, în 2020, pe toate canalele media posibile, aproape fără întrerupere.

Sursă imagine

Dintr-o perspectivă mai profundă,

purtarea măștilor albastre, care nu au nici un fel de justificare medicală, reală, arată un singur lucru. Faptul că societatea este compusă din extrem de mulți oameni „falși”, persoane cu identitate ascunsă. Oameni care nu trăiesc în armonie cu ei înșiși și folosesc în general tot felul de „măști”, având la bază credințe false, contrar naturii lor autentice, libere. Indiferent că s-a ajuns aici datorită unor credințe religioase, politice sau de orice altă natură de „credință oarbă”. Este un test pentru întreaga umanitate, după care nimic nu va mai fi cum a fost înainte. Vorba aceea, ochii nu mint niciodată.

Din punct de vedere legal, dar și natural

obligativitatea purtării măștii (aici mă refer la cea albastră) nu are nici un fel de temei, nici măcar pe aproape de vreo logică medicală. Orice amendă, contestată în instanță, cu justificările de rigoare, în fața unui judecător corect, va fi anulată. Purtarea acelui material pe față te privează de oxigen, fapt demonstrabil foarte ușor cu orice aparat dedicat, și nu te protejează de nici un fel de virus. Nu puțini sunt oamenii care în prezent acuză amețeli, dureri de cap, dificultate în respirație și alte simptome neplăcute. E la mintea „găinii”, că dacă nu respiri corect și suficient, sub o formă sau alta, îți pui într-adevăr sănătatea în pericol.

Pe de altă parte suntem tot timpul într-un proces de auto-imunizare. Corpul uman, la fel ca și cel al altor viețuitorare, este în stransă legătura – simbioză cu multitudinea de bacterii și viruși existenți pe întrega planetă. Factorul stres este și el unul important, fapt bine cunoscut. Cu alte cuvinte, frica de ceva anume face ca acel ceva să acționeze împotriva ta. De fapt tu acționezi singur împotriva ta. Exteriorul îți aduce doar mobilul faptei, al acțiunii interioare inițiale.  La fel de bine poți înceta să te mai alimentezi cu energie de vibrație joasă și să îți îndrepți atenția spre lucruri benefice ție. Cine e responsabil de ceea ce se întâmplă în viața proprie? Fiecare în parte.


 


 

Distribuie articolul

Scris de

Lasă un răspuns