Dragă comunitate cosmică,

Dacă te-ai întrebat adesea „de ce” te simți provocat fizic, mental sau emoțional fără vreun motiv sau cauză anume, ar putea fi din cauza faptului că experimentezi efectele foarte „reale” ale ascensiunii.

Prin natura sa, termenul „ascensiune” implică „înălțarea” și atunci când îl aplicăm creșterii noastre spirituale, el preia mantia unei conștiințe în curs de dezvoltare care facilitează și accelerează expansiunea conștiinței. Și într-adevăr, marea creștere cosmică care are loc încă din iunie 2019, când șablonul 5D New Earth încorporat în jurul globului nostru, a mai contribuit la creșterea „simptomelor ascensiunii”, deoarece milioane operează acum la un nivel mult mai profund al cunoașterii zilnice.

Acesta este ghidul pentru toată lumea care dorește să-și perfecționeze înțelegerea legăturii dintre energie, mișcări planetare și creșterea ființei tale…


Ești o FIINȚĂ DE ENERGIE

În primul rând, consideră că totul din Univers, formă sau materie, este alcătuit din energie, din „vibrație” – inclusiv noi. Ești o ființă energetică (o ființă a spiritului pur) a cărei inteligență centrală este SUFLETUL. Ca suflet și ca ființă energetică „spirituală” vibratorie, ești și o ființă de lumină, care își creează viața umană și toate experiențele fizice prin direcția gândurilor, sentimentelor și voinței sale divine. Intențiile tale, indiferent dacă sunt sau nu conștiente, sunt cele ce îți formează realitatea. Cu cât devii mai conștient de ființa ta energetică și de puterea ta de a crea (și de a distruge) cu atât manifestările tale devin mai favorabile. Cu alte cuvinte, îți dai seama că spre ceea ce te concentrezi, poți crea. Deci, poți alege să creezi experiențe conștiente care să inspire, să fie înălțătoare mai degrabă, decât să creezi experiențe inconștiente (alegeri neînțelepte) care îți pot provoca frustrare sau durere. Toate alegerile îți aparțin.


INFLUENȚE PLANETARE

La fel cum ești un suflet și o ființă energetică vibratorie, tot așa corpul tău fizic este făcut din energie. Te transformi mereu, te rafinezi și te definești și, ca atare, corpul tău se schimbă și se schimbă odată cu tine. La fel, interacționezi în permanență cu alte suflete, ființe energetice – oameni, animale, plante, minerale și influențe planetare atât la nivel fizic, cât și non-fizic. Energia se infiltrează în multe dimensiuni diferite simultan. Trăim într-un verset multiplu de vibrații – de lumină și sunet. La fel cum vremea îți poate ridica sau dezumfla starea de spirit, tot așa mișcările planetare au un impact asupra nivelului de energie și al ritmului de creștere. Lunile pline, retrogradele, eclipsele, erupțiile solare și altele asemenea te afectează – la toate nivelurile. Și când înțelegi cât de multă influență au asupra vieții tale, poți lucra cu fluxul cosmic pentru a planifica și a trasa cursul vieții tale în armonie cu tot ce este.

„Într-adevăr, ca „suflet” ești o ființă cosmică care este la un loc cu ciclurile planetare”

În timp ce locuiești ca un corp uman pe Pământ, te afli într-un dans și un ritm constant cu energie cosmică multidimensională, care include mișcări și influențe planetare în sistemul solar local și chiar dincolo de asta. Ca om, corpul tău fizic servește ca vehicul principal pentru experiențe care vor facilita creșterea și expansiunea sufletului tău. Sufletelor le place să învețe și să crească prin procesul de evoluție nu numai fizică, ci și de evoluție spirituală. Sufletele se află într-o stare constantă de evoluție, accelerată de creșterea cosmosului și de ciclurile planetare însoțitoare. Și, în ultimii 100 de ani (în special) am văzut o creștere a numărului de oameni care sunt conștienți de natura lor energetică (spirituală).

CREȘTEREA FIINȚEI ȘI EXPANSIUNEA EI COSMICĂ

În special, de la începutul mileniului în 2000, un mare ciclu de schimbare a început pe Pământ. Un mare ciclu cosmic s-a finalizat și ne-a împins pe toți în pregătirea pentru realitatea dimensională a patra și a cincea. În trecut, Pământul era considerat o planetă de învățare 3D. O experiență planetară care ne învață despre perspectiva fizică a vieții. Dar, în ultimii 20 de ani, această energie s-a schimbat din ce în ce mai mult, întrucât întregul nostru sistem solar a fost inundat de lumină, ceea ce a ridicat vibrația pe Pământ prin nivelul 4D (unde timpul se transformă aparent) la nivelul 5D (având o conștientizarea faptului că ești o energie care trăiește viața fizică). Ai avut apelul de trezire în tărâmurile superioare ale spiritului încă din 2000.

4D spre 5D

Pe măsură ce lumea noastră a fost provocată, pas cu pas, să se trezească și să crească în ultimii 20 de ani, schimburile de idei și informații devenind acum aproape instantanee, conceptul de „timp” și decalajul dintre „gând și lucru” s-a diminuat. Cel de-al patrulea nivel de realitate dimensional (al timpului) a fost atins în 2010 (adevăratul 2012) și în deceniul de atunci ne-am pregătit pentru 5D (realitatea dimensională a spiritului).

Acest nivel 5D de conștientizare (un șablon energetic creațional) încorporat în cele din urmă în jurul planetei noastre în iunie 2019. Ajunsesem la o masă critică de suflete care se ridicaseră în conștiință la un nivel suficient de înalt, pentru a aduce realitatea 5D pentru toți.

„Vei înțelege că, contează ceea ce faci cu viața ta odată ce te„ trezești ”. Ne afectează pe toți ”

Ultimele 12 luni – ascensiune energetică

A trăi cu o influență 5D, de mai bine de 12 luni acum, accelerează energia tuturor. Căci într-adevăr, atunci când ești conștient și lucrezi cu realitatea ta spirituală (a cincea dimensiune a luminii) accepți „schimbarea” ca fiind o bază fundamentală a spiritului – a ceea ce ești. Și ca atare, o undă și o mișcare din ce în ce mai mare de schimbare (o ascensiune) s-a construit pe Pământ. Ai simțit-o și a avut un impact asupra energiei tale – și a corpului la toate nivelurile.


ASCENSIUNEA ENERGETICĂ AFECTEAZĂ CORPUL FIZIC PRIN CÂMPUL PROPRIU DE ENERGIE

Ca ființă energetică, ai multe straturi în corpul tău create de suflet (care se află în centru și emană prin toate). Fiecare strat al corpului tău energetic se întrepătrunde cu celălalt. Straturile corpului tău energetic fac parte din tine. Chiar dacă pot fi invizibile pentru vederea ta fizică, le poți simți cu practică. Ia în considerare faptul că întregul tău corp (corpul de lumină) este mult mai complex decât doar fizicul.

Straturile corpului tău energetic, care îți creează câmpul de lumină (câmpul tău de auric – aura) prin care experimentezi, schimbi și interpretezi viața. Prin straturile câmpului auric -aura – corpul tău fizic primește mesaje și îndrumare, iar șablonul său este format și întreținut.

Principalele straturi ale corpului (care formează câmpul tău de energie sau aura) includ:

  • stratul cel mai cosmic exterior
  • stratul angelic / spiritual
  • stratul de călătorie a inimii și sufletului
  • stratul mental / directiv
  • stratul emoțional / sentimental
  • șablonul fizic / planul
  • și corpul fizic

COMUNICARE NON-FIZICĂ

Pe măsură ce devii conștient de întregul corpului tău, corpul tău fizic până la toate straturile corpului tău energetic (câmpul tău energetic), devii mai deschis către comunicarea non-fizică. Acest lucru îți permite să experimentezi mai ușor straturile corpului exterior, deschizându-te către latura spirituală a vieții prin dimensiunile superioare dincolo de a treia dimensiune „fizică”. Și pentru că atât de mulți oameni s-au trezit și și-au crescut conștiința dincolo de 3D, acum avem o masă colectivă critică de suflete care sunt conștiente de a cincea dimensiune (5D) care penetrează Pământul.

Aceasta înseamnă că își dau seama cât de responsabili sunt pentru propria sănătate și bunăstare a energiei propri, și a celorlalți, și a planetei. Căci corpul tău energetic comunică cu mediul (cosmosul) din jurul tău și, bineînțeles, cu toți ceilalți.

PE MĂSURĂ CE STRATURILE CORPULUI CRESC ȘI SE ACTIVEAZĂ – CORPUL TĂU FIZIC SE SCHIMBĂ

Și datorită acestei conștientizări superioare (de 5D) la care se deschid atât de mulți, se confruntă cu schimbări foarte ‘reale’ ale corpului lor fizic, ca rezultat. Pentru că straturile exterioare de energie ale corpului nostru aduc informații în corpul fizic, pentru a-l schimba și ajusta, pentru a se potrivi straturilor noastre exterioare de creație și percepție. Pe măsură ce activați și creșteți la nivelurile exterioare (cu informațiile pe care le extrageți din cosmosul în continuă schimbare), în cele din urmă corpul vostru fizic urmează exemplul – se schimbă pentru a întruchipa mai multă lumină.


SIMPTOME COMUNE ASCENSIUNII 5D

Așadar, există multe modalități prin care corpul tău fizic va prezenta simptome de a aduce o conștientizare dimensională mai înaltă. Mai jos, am enumerat cele mai frecvente, dar există mai multe.

Ca întotdeauna, ori de câte ori aveți simptome fizice continue, vă încurajez să solicitați sfatul unui profesionist din domeniul sănătății, la alegere. Solicitați verificarea fizică. Ce se poate întâmpla este că, dacă ignorați simptomele schimbării mult timp (deoarece acestea s-au filtrat prin straturile exterioare ale corpului), încât până când modificările 5D ajung la corpul fizic, este posibil să aveți literalmente o problemă fizică care trebuie corectată.

IMPORTANT: IA NOTĂ DE SCHIMBĂRILE TALE „ÎN TIMP CE SE ÎNTÂMPLĂ”

AVANTAJUL de a fi conștient de schimbările aduse câmpului tău energetic înainte ca corpul tău fizic să fie afectat (într-un mod posibil dureros) este că vei putea să faci MODIFICĂRI DE STIL DE VIAȚĂ pe măsură ce energiile se îndreaptă către tine. Nu ignora semnele de schimbare. Ascultă-ți corpul fizic când strigă după ajutor. Acceptă schimbările de energie pe măsură ce se întâmplă și vei avea parte de o experiență mult mai plăcută, mai lină și plină de satisfacții a ASCENSIUNII.

Aceasta este lista mea (în nici o ordine specială) cu PESTE 43 de simptome comune de ascensiune pe care le-am văzut în munca mea și ce se poate face pentru a ajusta ceea ce este necesar unde este cazul:

– Dureri de cap, migrene – cap „încețoșat” – Creierul tău formează noi căi neuronale. Creezi „noi căi de gândire”. Cu cât accepți mai mult noutatea fără a rezista, cu atât acest proces se va simți mai ușor. Bea multă apă și odihnește-te în timpul evenimentelor cosmice majore.

– Gripă spirituală Aceasta poate fi o combinație a multor simptome fizice enumerate. Chiar dacă ai simptome asemănătoare gripei, nu ești de fapt „bolnavi fizic”. Este mai degrabă o boală energetică care trece peste 24-48 de ore. De multe ori se poate simți ca un „foc spiritual” ce crește în interiorul tău  – curățând și curățând orice energie toxică din celulele voastre și aducându-le la o vibrație mai înaltă și mai fină.

– Amețeli – Acest lucru se poate întâmpla în jurul unor evenimente cosmice mari, cum ar fi explozia solară, eclipsele și super lunile. Împământează-te respirând prin picioare. Conectează-te cu Pământul pentru susținere și stabilitate.

– Urechi care primesc sunete cu vibrații ridicate – Acest lucru va suna ca un diapazon lovit într-o ureche sau alta. Un sunet cu vibrații ridicate care se reglează, cu intensitate ridică uneori, și scăzută alteori . Nu doare și este aleatoriu (nu este același lucru cu tinitus). Descărcările prin urechi sunt modul în care informațiile 5D cu vibrații ridicate sunt absorbite de corpul tău energetic. Totul este sunet. Vei primi instrucțiuni cu privire la următorii pași. Este posibil să nu poți descifra ce înseamnă toate mesajele. Fă o pauză, permite să se absoarbă și doar spune „Mulțumesc”.

– Timusul fluturând, simțit uneori ca palpitații ale inimii – Glanda timusului este glanda trezirii spirituale (Timus – Glandă endocrină, așezată în partea superioară a toracelui, care influențează creșterea organismului). Are forma unui fluture și stă deasupra sternului în mijlocul pieptului. Poți să-l atingi cu cele două degete mijlocii pentru a te împământa în timp ce flutură, când crești în conștientizarea spirituală. De multe ori poate fi confundat cu sentimentul că inima ta palpită sau trece peste un ritm. Acest sentiment vine și dispare, în special atunci când inima și „inima înaltă” (centrul energetic al timusului) se extind. Nervul vag care trece pe partea laterală a gâtului este, de asemenea, legat de inimă și, atunci când este stimulat (pe măsură ce gâtul tău devine strâns, poate din cauza rezistenței la schimbarea vieții tale), acesta poate servi și pentru a trezi câmpul energetic al inimii și a provca o expansiune (fluturarea) conștiinței.

– Ochi neclari, dureri de ochi, țepușe în ochi – Ochii tăi se pot inflama și poți simți durere atunci când viața se schimbă foarte repede în fața ta. Al treilea ochi ar putea fi în curs de dezvoltare, pe măsură ce vederea interioară se extinde și intuiția și abilitățile psihice – telepatia crește. Odihnește-ți ochii frecvent închizându-i și rămânând nemișcați. Meditația blândă a respirației ajută.

– Trezirea între 2.00 și 4.00am – Aceasta este ora nopții când energia este liniștită și sufletul devine activ. Poți să ștergi multe din mintea ta, dacă te trezești în această perioadă. Ești receptiv la auzul vocii sufletului. O claritate mai mare vine în aceste ore, deoarece personalitatea ta este liniștită. Trezește-te, meditează, notează-ți gândurile, apoi, când te întorci la culcare, este posibil să ai vise profetice (vise cu mesaje importante pe care ți le vei aminti). Unii oameni pot călători chiar astral după ce se întorc la culcare – adică au o experiență exterioară a corpului și sunt conștienți de viața care continuă, în afara corpului fizic în timp ce se află în starea de vis.

– Mușchi și articulații dureroase – Acest lucru poate fi cauzat de energia toxică veche care iese din celule. Când au loc puternice alinieri planetare, este important să ÎȚI MIȘTI corpul pentru a ajuta la asimilarea vibrațiilor superioare. Dacă nu, energia se poate bloca și poate provoca DURERI la nivelul mușchilor și articulațiilor.

– Căldura crește în corp – Similar cu „gripa spirituală”, aceasta poate apărea adesea „ timpuriu cu o anumită regularitate” în timpul călătoriei tale spirituale de trezire. Îl compar cu focul spiritual al „sufletului” care se trezește în tine și arde iluzia, aducând adevăruri energetice. Odihnește-te și bea multă apă când se întâmplă acest lucru, deoarece va trece și va dezvălui o conștientizare mai mare și o direcție mai clară atunci când este complet.

– Scăparea obiectelor, stângăcie – Acest lucru tinde să apară atunci când paradigma ta a fost provocată și vechile tale căi nu te mai servesc bine. Ești îndrumat să îți schimbi modurile de acțiune, să te concentrezi mai mult în momentul ACUM și să nu te mai lași distras de mai multe lucruri simultan.

– Anxietate – Mulți „empatici” se pot simți anxioși din cauza energiei de nivel inferior (adesea negativă) pe care o iau și o absorb de la ceilalți și de la un mediu toxic. Când există o mare activitate cosmică, poți simți că anxietatea crește, însoțită de multe dintre simptomele fizice din această listă. Dacă ești sensibil la câmpurile energetice ale altor persoane, este esențial să fii conștient de abilitățile tale. Stai mai mult în câmpul tău energetic în interacțiunea cu celelalte persoane, cu atenția în corpul tău! Ai grijă de tine concentrându-te pe ceea ce iubești.

– Pierderea memoriei – Acest lucru se întâmplă adesea atunci când crești în conștiința de sine. Devii mai interesat de „moment” decât de trecut. Și, prin urmare, este posibil să nu îți amintești (dintr-o privire) ce ai făcut în această dimineață – până la ora prânzului de astăzi, de exemplu. Va trebui să îți încetinești gândirea pentru a-ți aminti. Energia cu vibrații ridicate (5D) te menține în momentul în care există toată puterea și potențialul.

– Incapacitatea de a dormi – Acest lucru se poate întâmpla atunci când există multe schimbări care se întâmplă în interiorul tău și nu ești sigur ce să faci mai întâi. Personalitatea ta supra-gândește și supra-procesează potențiale probleme și soluții. Mulți opun rezistență sufletului care asistă personalitatea și așa încearcă să evite somnul. În timpul somnului, valva de eliberare a zilei tale este declanșată. Încearcă meditația înainte de somn sau citește un text spiritual – acesta te stabilește întotdeauna pe o cale spre o mai bună înțelegere în timpul somnului, a reparației corporale și a timpului de actualizare.

– Așteptări mai mari de la tine și de la ceilalți – Când te trezești și urci pe calea ta de conștiință 5D, dorești să acționezi cu autoritate, integritate și excelență spirituală. Prin urmare, te vei aștepta la mai multe de la tine în fiecare zi și, în cele din urmă, și de la cei din jur. Vei pune presiune pe tine și pe ceilalți. Vei afla că suntem cu toții la diferite niveluri de evoluție și, prin urmare, în timp, așteptările pe care le ai față de ceilalți vor dispărea. În schimb, îți vei aplica propriile modificări (în primul rând pentru tine însuți) și apoi le vei vedea „în mod natural” cum afectează schimbarea celorlalți. Acesta este momentul în vei înțelege înțelepciunea și maturitatea spirituală.

– Relații și schimbări ale relațiilor – În cele din urmă, pe măsură ce crești conștientizarea a ceea ce ești ca suflet într-o călătorie umană, relațiile tale se vor schimba (până când vei ajunge în compania altora ca tine, care și-au amintit cine sunt). Cei apropiați vor simți că „te-ai schimbat” pentru că ai făcut-o. Conștientizarea dezvăluie adevărul din interior – nu te mai poți preface. Ai spart scutul de apărare exterior. Deci, va trebui să treci printr-o perioadă de timp în care fie te explici pe tine însuți și adevărul tău altora, văzând dacă vor veni la bord și vor crește împreună cu noul tău sentiment al adevărului spiritual, sau unii vor avea nevoie de spațiu de la cei apropiați. Unele relații pot continua și se pot aprofunda, în timp ce altele vor trebui conduse de la distanță sau deloc.

– O nevoie crescândă de a te elibera – Acest lucru poate fi însoțit de multe dintre simptomele fizice. Dacă ai fost în afara scopului de prea mult timp, vei simți dorința de a schimba totul dintr-o dată și pur și simplu să fii liber de vechile restricții și căi. Faci pași zilnici practici, după cum consideri potrivit. Câte un pas pe rând către o schimbare pozitivă poate face o diferență uriașă (și te poate liniști) în dorința ta de a fi liber.

– Nemulțumirea în carieră – Acest lucru merge împreună cu dorința de a te elibera. Pe măsură ce devii tot mai conștient de realitatea ta spirituală și lucrezi în ton cu energia cosmică în fiecare zi, nemulțumirea pe care o poți simți în carieră sau în muncă poate crește. Acest lucru se datorează faptului că ai o nevoie crescândă de a fi „intenționat” și dacă simți că talentele și abilitățile tale nu sunt utilizate în munca depusă – atunci este posibil să dorești să schimbi totul cu o cale care te înalță și aduce recompense și satisfacții deosebite. Unii oameni își pot da seama că cariera lor actuală este corectă și că trebuie doar să fie mai mult din ei înșiși. În timp ce alții vor avea nevoie de o schimbare completă a carierei.

– O dorință puternică de a-ți găsi scopul – Aceasta merge împreună cu dorința de a te elibera și poate include, de asemenea, nemulțumirea în carieră. Una dintre marile consecințe ale ascensiunii este dorința sufletului de a te muta în scopul tău pentru întruparea pe Pământ în formă umană. Poate deveni o dorință nesățioasă de a a-ți aminti cine ești și pentru ce te afli aici.

– Letargie – Acest lucru poate apărea atunci când nu îți tratezi bine corpul fizic în perioadele de schimbări pronunțate de energie cosmică. Asigură-te că ai o dieta în modul ascensiune de frecvență înaltă (alimente proaspete, pe bază de plante) și bea multă apă filtrată – limitează alimentele procesate (deși mulți le vor consuma în exces în încercarea de a se simți bine). De asemenea, asigură-te că îți miști corpul zilnic și exersezi aplicarea a ceea ce descoperi despre realitatea ta în fiecare zi. Acțiunea mișcă letargia.

– Unii au nevoie de mai puțin somn – Mulți vor fi atât de treji, entuziasmați și inspirați încât au nevoie de mai puțin somn. Urmează-ți „apelul” individual.

– O mai mare empatie și compasiune – Pe măsură ce te aprofundezi în procesul de ascensiune, centrul energetic al inimii tale se va extinde și va crea un câmp mai mare de compasiune în jurul corpului fizic. Vei simți mai ușor ceea ce simt ceilalți și vei prelua energia din mediul tău. Lacrimile și emoțiile pot fi puternice, de obicei în perioadele sporite de activitate cosmică. Folosește ceea ce simți și fi mai blând cu tine însuți pentru a aduce schimbări pozitive în propria ta viață – în primul rând.

– Schimbarea dietei – Este extrem de obișnuit ca odată ce te trezești și urci să simți nevoia intuitivă de a-ți curăța dieta. Îmi amintesc la mijlocul anilor ’90 (când m-am trezit prima dată) una dintre primele practici spre care am fost ghidat intuitiv a fost să devin vegetarian – lucru pe care l-am făcut, deși nu era atât de popular acum 25 de ani. Mi-au plăcut efectele imediate asupra vieții mele. Am devenit în cele din urmă vegan, iar cu gama de alimente organice (în sezon) din plante, oferite astăzi, este mai ușor ca niciodată. Cred că mi-am schimbat dieta (imediat când m-am trezit) pentru a-mi accelera creșterea spirituală și a-mi crește empatia și compasiunea (unicitatea) pentru toate ființele simțitoare ale luminii. Urmează-ți chemările personale pentru a ți schimba dieta, după cum dorești.

– Prieteniile se schimbă. Rupturile pot crește în cadrul familiilor – Acest lucru merge mână în mână cu „Relații și schimbări ale relațiilor”. Familia și prieteniile de lungă durată (în special) vor suferi schimbări în interiorul tău, atunci când vei începe să te trezești și să crești. Vor spune: „Te-ai schimbat”. Da, ai făcut-o! S-ar putea să existe confruntări, deoarece vor să redevii „vechiul TU” – mai ales dacă nu s-au trezit și / sau nu au nicio indicație că o vor face – îi vei provoca. Acesta poate fi adesea unul dintre cele mai dificile simptome de ascensiune de asimilat, deoarece simți loialitate de lungă durată față de familie și prieteni. Cu toate acestea, nu există întoarcere odată ce ai început să urci. Deci, fiecare dintre noi trebuie să decidă cum alegem să interacționăm cu familia și prietenii care nu mai sunt în concordanță cu noi. Unii se liniștesc și planifică o cale departe de influențele vechi. Unii încearcă să-i schimbe pe cei din jur (acest lucru poate funcționa sau nu, deoarece toate sufletele au liber arbitru). Și unii ar putea accepta că îi așteaptă o nouă cale – care va aduce noi prieteni și, eventual, înseamnă o relație schimbată cu familia, ceea ce înseamnă un contact redus sau deloc. Fiecare dintre noi va merge pe o cale diferită. Totul este bine, deoarece alegem ce se potrivește cel mai bine.

– Creșterea telepatiei și a puterilor psihice – Pe măsură ce vederea ta interioară se deschide și curăță (al treilea ochi) abilitățile tale telepatice (trimiterea și primirea mesajelor energetice pe planurile spirituale) vor crește în mod natural. Într-adevăr, acum, când un șablon de energie 5D este pe deplin operațional pe Pământ, este mai ușor ca niciodată să ai încredere și să folosești abilitățile telepatice și psihice. Pe ceea ce te concentrezi se poate manifesta cu viteza fulgerului, pentru un efect pozitiv sau negativ. Așadar, a fi auto-responsabil pentru modul în care te direcționezi este cheia în 2020 și nu numai.

– Observând numere/cifre duble / triple – Secvențele numerice vor începe să sară la tine. Sufletul rezonează cu limbajul numerelor. Secvențele numerice formează matricea realității. Și, prin urmare, când vezi în ordine uniformă, adică 11:11, 2:02, 3:33 etc., acestea devin markeri, servind la trezire și direcționare în direcția conștiinței superioare. Când vezi o secvență numerică, pur și simplu întrerupe-te, ia aminte și spune „Mulțumesc”. Apoi, continuă-ți ziua și așteaptă ca instrucțiunile suplimentare să cadă în conștientizarea ta – pe măsură ce acest lucru se întâmplă.

– O sete de cunoaștere antică, ezoterică – S-ar putea să găsești că răspunsurile apar din trecutul nostru antic. Vei începe să cauți adevăruri îngropate pe care arheologia obișnuită le respinge. Un interes pentru tehnologiile antice, practicile și conexiunile cu stelele. Vechile culturi egiptene, siriene, maya, indiene, aborigene și TOATE indigene te cheamă. Scufundă-te în adânc și iubește ceea ce găsești. Cultul zeiței poată să apară , de asemenea – a fost un moment pe Pământ când femininul (creativ) a fost ridicat deasupra masculinului.

– Meditația, practicarea yoga sau a artelor de vindecare – Acest lucru merge mână în mână cu o schimbare a dietei și a tuturor celorlalte simptome ale ascensiunii. Îți vei simți corpul fizic schimbându-se (aducând mai multă lumină) și, ca rezultat, vei simți dorința de a practica exerciții și tehnici de vindecare care te ajută să îți stăpânești fluxul de energie. Aceste practici îți pot accelera creșterea spirituală.

– Nevoia de a acționa – În cazul în care ai stat retras, nesigur sau nemotivat, odată ce începe ascensiunea, vei simți probabil nevoia de a te deplasa și de a fi activ de-a lungul drumului. Unii oameni ar putea dori să abordeze multe schimbări simultan. Mergi în ritmul tău și aplică ceea ce ști. Mersul pe calea ta, unică, spirituală este imperativ pentru a fi împământat și autentic atunci când îmbrățișezi ascensiunea 5D.

– Experiențe extra-corporale conștiente – Acest lucru se poate produce atunci când te trezești dimineața devreme (și apoi te întorci la somn), între orele 2.00 – 4.00. S-ar putea să ai un vis lucid la început (ști că visezi în vis), urmat de un bubuit în corpul tău și un sentiment că te rupi de corpul fizic. Ai putea descoperi că corpul tău astral sau energetic călătorește prin diferite dimensiuni – și ești conștient de el. Acest lucru se poate întâmpla destul de spontan pentru mulți și nu se poate întâmpla deloc pentru alții. Este nevoie de practică pentru a stăpâni ieșirea din corpul tău și te va învăța multe despre natura cosmică a realității.

– Lacrimile curg – excesiv de emoțional – Acest lucru se întâmplă în conformitate cu extinderea câmpului cardiac și dezvoltarea abilităților empatice. Aceasta înseamnă că apa curge în corpul vostru fizic, modificând și curățând energia veche blocată în proces. Poate fi un semn foarte pozitiv. Dacă devii excesiv de emoțional, poți să te împământezi ieșind desculț în natură și permițând fluxului de energie din exterior să te reseteze în mod natural.

– Creșterea conștientizării de sine / a vechilor tale obiceiuri – Pe măsură ce conștiința ta crește, crește și abilitatea ta de a reflecta și de a face determinări auto-responsabile cu privire la locul și modul în care ai dezvoltat modele repetitive din cauza alegerilor pe care le-ai făcut. Cu o perspectivă considerabilă vine capacitatea de a alege în mod conștient și de a îți schimba tiparele pentru un flux de energie mai mare. Fă acest lucru cu pași de acțiune zilnici.

– Visuri vii – Acest lucru merge mână în mână cu „Experiențele extra-corporale conștiente” și se experimentează în orele de dinaintea dimineții. Sufletul este treaz și te îndeamnă să afli mai multe despre cine ești prin starea de vis. De asemenea, vei curăța și vei obține claritate asupra situațiilor din trecut și a viziunilor viitoare. Ține un caiet lângă patul tău și notează orice îți poți aminti, imediat ce te trezești, înainte ca acestea să îți alunece din conștiință. Vei învăța multe din stările tale. Concentrează-te pe „sentimentele” din visele tale, ele îți spun totul.

– Fiind extrem de creativ și inspirat – Cu o vibrație mai mare a energiei canalizate prin tine, creativitatea crește. Ai putea constata că te inspiri constant cu idei noi. Îți sugerez să îți implementezi ideile – una câte una. Încercă-le și acționeză în consecvență cu cu ceea ce primești, recepționezi. Sufletul iubește ceea ce aplici în direcția potrivită ție. Dacă nu îți aplici creativitatea, poți duce simți efectele similare înnăbușirii.

– Sinusuri „mai active” / strănut crescut – Pe măsură ce al treilea ochi (glanda pineală / pituitară care se trezește împreună cu inima – piramida interioară a adevărului) intră în linie, ai putea descoperi că sinusurile tale sunt mai active și ai putea experimenta crize de strănut. Acest lucru îl compar cu o limpezire a celui de-al treilea ochi.

– Iritarea stomacului și mișcările neregulate ale intestinului – Pe măsură ce energia veche și vibrațiile mai mici se mișcă de-a lungul corpului fizic, ai putea observa că îți „dai drumul” cu o mișcare crescută în stomac și în intestine. Poți, fie literalmente, fie să eliberezi o inundație de energie veche prin intestine, fie să te împotrivești părăsirii și apoi să te simți constipat. Apa te ajută să te curățe, la fel ca și odihna. Astfel de iritații fizice și curățare se clarifică, de obicei, pe măsură ce îți dai drumul/voie să fii, și pe măsură ce influențele planetare puternice trec.

– Probleme cu partea inferioară a spatelui – Problemele legate de sentimentul de sprijin (sau nu) se joacă adesea în partea inferioară a spatelui. Ai putea descoperi că, pe măsură ce te schimbi și ceilalți din jurul tău nu, te-ai putea simți frustrat și de parcă ai fi singur pe cont propriu. Aceasta este adesea când spatele se poate confrunta cu probleme – deoarece te simți neacceptat și poți manifesta acest sentiment în spate – care îți susține corpul. Spune-ți că există o mulțime de sprijin în jurul tău și că ești cu adevărat capabil. Așează-te pe pământ, în aer liber (sau sprijinit de un copac) pentru o ușurare în procesul de vindecare/transformare.

– Dureri de spate în partea superioară sau mâncărime între omoplați – Chiar între omoplați se află „aripile de lumină”. Aripile tale eterice se deschid și se extind, pe măsură ce îți dezvolți în continuare corpul luminos și câmpul energetic spiritual. Acest lucru poate provoca o strângere și mâncărime în zona superioară a spatelui, precum și o greutate în umeri, deoarece aripile tale se deschid încet. Odată desfășurat, vei simți o ușurință ridicată în partea superioară a spatelui și capacitatea de a te ridica mai ușor deasupra și de a vedea imaginea de ansamblu a tuturor lucrurillor. Acest lucru poate dura ceva timp. Fii răbdător.

– Gât și umeri dureroși – Ai putea constata că gâtul tău devine rigid (extinzându-se până la umeri) atunci când nu accepți noile informații și vibrații mai mari care vin în corpul tău fizic. Fii flexibil și permite schimbarea. Recunoaște-ți că există multe modalități de a îți atinge obiectivele. Practicarea deschiderii și scăderea fricii de necunoscut te vor ajuta. Provoacă-te zilnic.

– Dorind să fii pe cont propriu – Mulți simt nevoia să se îndepărteze de ceilalți și de vechiul lor mod de viață atunci când urcă în conștiința 5D. Această perioadă de incubație te ajută să te cunoști, să-ți cunoști sinele propriu, fără distragere a atenției și poate fi vital pentru creșterea ta spirituală. Dacă locuiești sau lucrezi cu alții și nu poți fi pe cont propriu, este posibil să observi că devii distant emoțional și mental. Reține că este posibil să nu te înțeleagă ceilalți. Explică-le celorlalți că ai nevoie de timp cu tine, interiorizat cel puțin. Permite-le celorlalți să crească alături de tine, dacă doresc.

– Creșterea puterii personale – Vei începe să te simți mai încrezător în cel ce ești (și cei ce suntem toți), și cu atât mai mult crește conștiința și conștiența ta. Autenticitatea curge, deoarece persoana care ești în exterior este o reflectare directă a cine ești în interior. Te deplasezi în aliniament cu sufletul și calea ta de lumină. Acționezi cu integritate și considerație și respect mai înalt pentru tine și pentru ceilalți. Aceasta este puterea personală.

– Simțind că tot ce ai știut vreodată a fost o minciună – Pe măsură ce conștientizarea ta 5D crește și reflectezi profund asupra trecutului tău, ai putea simți că tot ceea ce ai știut vreodată și / sau ai fost învățat a fost o minciună. Nu este o minciună, ci doar că nu ai atins întregul realității multidimensionale. Mai degrabă decât să fii supărat sau frustrat, poți deveni încântat. Conștientizarea în creștere înseamnă acum că poți vedea cum „voința” și alegerile tale îți dirijează viața. Devii acum responsabil pentru locul în care te duci în viață și asta echivalează cu libertatea personală și este egal cu puterea personală.

– Creșteri rapide de euforie – urmate de senzația de scădere / cădere – Cu ascensiunea 5D și influențele planetare schimbătoare zilnice, poți experimenta crize de a fi la înălțime, urmate de zile în care energia ta se simte mai mică. Aceste perioade inferioare sunt perioadele de „asimilare”. După creștere, trebuie să te stabilizezi și să îți permiți să te odihnești. Este ca și cum ai lucra un mușchi cu greutăți. Îl împingi peste limitele sale, apoi te odihești și în perioada de odihnă (cea mai scăzută), toul se asimilează și devii mai puternic. Creșterea spirituală (ascensiunea) funcționează exact în același mod. Deci, în zilele mai lente – nu ești prea scăzut, ci doar îți asimilezi schimbările și creșterea, înainte de a te pregăti să te extinzi din nou.

– Respirație scurtă / sporadică – Împreună cu expansiunea inimii în timpul ascensiunii 5D, plămânii primesc o capacitate mai mare de viață. Așadar, ai putea descoperi că pe măsură ce câmpul tău energetic crește, experimentezi o scurtă respirație sporadică. Respirația profundă, chiar în jos în burtă (prin nas și afară prin gură) ajută la o respirație mai uniformă – a fluxului de intrare și ieșire.


Tradus și adaptat de aici –> Sursa aticolului


Distribuie articolul

Scris de

Lasă un răspuns