Când în sfârșit nivelul meu de constiență îmi va permite, voi fi gata sa răspund la întrebarea de baza: CINE SUNT EU?

 EU SUNT DIEZEEA

Diezeea, este numele pe care Ghis l-a dat Spiritului Creator. Ființei supreme inerente la tot ceea ce există. Atunci, tu pretinzi ca eu sunt Diezeea? Ca sunt Dumnezeu? Ca și cel din Biblie, din Coran, din Veda și toate celelalte cărți sfinte?

Și Da, și Nu! Nu, pentru că Dumnezeu atotputernicul care controlează totul, pedepsește răul cu marele sau baston, acorda paradis celor buni și rezervă infernul pentru cei răi. Este Dumnezeul morții, creatorul lumii iluzorii la care noi suntem limitați. Este un fals spirit creator.

Da, pentru Diezeea, care este un termen creat pornind de la cuvintele Zeu si Zeiță(Dieu si Deesse) si care înglobează Spiritul Creator(principiul feminin), cât și materia creată(principiul masculin). Diezeea este vibrația originală și unică, creatoarea întregului Univers(vizibil și invizibil).

Sursa imagine

Când Diezeea își coboară vibrațiile, ea însăși devine întreaga creație

Există o singura și unica vibrație în tot Universul, cu infinite modulații divizate în dimensiuni sau octave diferite. Dimensiunea fizică este cea mai densă și, în ciuda frecvenței sale joase, este la fel de diezeiască.  În realitate, ființele umane sunt ființe diezeiești conștiente sau nu de identitatea lor. Problema este că, până în prezent, cei mai mulți dintre noi nu suntem conștienți de ființa diezeiască și de faptul că posedăm însușiri precum: nemurire, atotputere, omnisciență, bucurie profundă, pace infinită și armonie sublimă.  Nu este mai excitant decât supraviețuirea animală?

Acest concept nu este nou. Filosofia orientală l-a adoptat de milenii. Ea afirmă că totul este divin, sau diezeiesc, dacă tu preferi, și că… câinele vecinului este la fel de divin ca tine.” Tu ai dreptate. Dar există o mare diferență între Grivei și mine. Animalul este prizonierul propriului său cod genetic și al mediului sau înconjurător. Nu își poate alege comportamentul, pentru că este inconștient de capacitatea sa diezeiască creatoare. Pentru a evolua, trebuie să așteptăm ca mediul lor înconjurător să devină insuportabil pentru întreaga specie canină, ca responsabilul speciei Câine să ia în sfârșit decizia de a modifica genele necesare pentru transformarea lui Grivei în noul model de super-câine.

Eu ființa umană, sunt un animal inteligent și am posibilitatea alegerii libere. Nu mediul înconjurător mă va schimba, ci propria mea conștiență. Sunt liberă să mă supun în continuare programului animalic sau să renunț la el.“Evoluția spre… noua Specie, enunțat de Ghis, cules și redactat de Mado, din Volumele Personocrației(Volumul 1), capitolul 8 – Editura Evoluționism” 

 

Distribuie articolul

Scris de

Lasă un răspuns