„Cuvântul conștiență este la modă în prezent și este utilizat în toate situațiile. Ce este conștiența în opinia ta?” Pentru cea mai mare parte a oamenilor conștiența este capacitatea de a gândi, deci mentalul. Pentru a ridica nivelul de conștiență, este suficient de a gândi foarte intens. Daca neuronii se înfierbântă, este un semn bun! Gândesc, deci exist! Totuși, creatorii de bombe atomice si de rachete teleghidate sunt inteligenți, dar nu sunt foarte conștienți de ceea ce fac. Alte persoane compara conștiența cu morala si cad in capcana binelui si răului. Câteva religii si câteva sisteme legislative au propriile lor definiții referitoare la ceea ce este moral si imoral. Pe cine sa cred?

Deoarece, mă sufoc de-a binelea, pe planeta mea muribundă, am nevoie de adevărata definiție, dacă doresc să trec în altă etapă. Conștiența este:

STAREA DE TREZIRE LA REALITATEA INERENTĂ A TOT CEEA CE EXISTĂ:

DIEZEEA(ENERGIA MASCULINĂ ȘI FEMININĂ) CREATOARE NELIMITATĂ!

Cu căt îmi ridic nivelul de conștiența, cu atât devin mai treaz(ă) la lumea reală. Realitatea, este ceea ce exista cu adevărat, este o percepție reala a tot ceea ce este vizibil si invizibil, trecut, prezent si viitor. În prezent, nu pot vedea decât o parte infimă(o,5% dupa fiziciana Giuliana Conforto). Cum depind de informațiile pe care mi le furnizează cele cinci simțuri foarte limitate, îmi este dificil sa fac diferența între real si ireal. Aparatele pe care le-am inventat pentru a auzi foarte exact, a vedea în plus sau a simți frecvențele cele mai fine nu sunt decât niște biete extensii ale propriilor mele simțuri, ele însele foarte limitate.

Realitatea este că exista UN singur Spirit, creator a TOT si a TOATE,  care se manifestă printr-o infinitate de vibrații si de forme diferite. Restul face parte dintr-o lume a iluziei pe care o percep mai mult sau mai puțin exact, in funcție de nivelul meu de conștiența.

Pot compara conștiența cu un ascensor. Cu căt urc mai mult, cu atât voi vedea si voi percepe mai bine realitatea care ma înconjoară. În sfârșit, crescând în conștiență, văd lucrurile de pe o treaptă mult mai ridicată decât precedenta.

Această creștere a nivelului de conștiență are întotdeauna un dublu efect. Mai întâi, permite o percepție adevărată cu privire la mine și la tot ceea ce mă înconjoară. Apoi, oferă o energie dinamică și creatoare, care permite o acțiune justă. Există o interdependență a acestei percepții și a acestei acțiuni, care mă face să mă simt mai bine, dacă acțiunea mea este justă sau nu. Este vorba despre spirala progresivă și nelimitată a conștienței.


Din cartea: “Evoluția spre… noua Specie, enunțat de Ghis, cules și redactat de Mado, din Volumele Personocrației(Volumul 1), capitolul 7(Conștiența) – Editura Evolutionism”

Text redactat de: Robert Pope.


Citeste si:

Evoluția spre… noua Specie(V) – Istoria Evoluției

Evoluția spre… noua Specie(IV) – Cine Sunt Eu?Distribuie articolul

Scris de

Lasă un răspuns