Evoluția speciilor nu s-a întâmplat așa cum am învățat la școală.

În concepția lui Charles Darwin, „tatăl teoriei evoluționiste”, ființele vii se transformă progresiv, prin schimbări genetice total accidentale. Cea mai mare parte a acestor accidente sunt fatale iar cei afectați mor înaintea celorlalți. Extrem de rar s-au dovedit utile și au permis plantelor și animalelor să supraviețuiască în noul mediu înconjurător. Evoluția funcționează, potrivit lui Darwin, într-un mod complet hazardat și extrem de lent. Este legea destinului.

Acest lucru este valabil în cazul schimbărilor minore. Totuși, marile salturi evolutive au fost realizate întotdeauna foarte rapid. Pif! Peștii aflați în pragul suferinței oferite de mediul lor marin s-au transformat dintr-o data în ființe amfibiene, fără o mulțime de mici evoluții minore. Paf! Regăsim primele reptile, care sfârșesc prin a invada Pământul distrugând totul în calea lor înainte de a dispare aproape în întregime. Puf! Primele păsări străbat în lung și-n lat cerul. BING! Micile mamifere se adăpostesc în tufișuri. BANG! O mare maimuță devine inteligentă. BUM! Ea inventează prima bombă atomică.

Teoriile explică din plin aceasta tranziție rapidă. Unele vorbesc despre spori extrem de robuști care se plimba de pe o planeta pe alta pe asteroizi(teoria panspermiei). Altele pretind ca extratereștrii au reunit pe Pământ forme de viață din întregul Univers. Oricum a existat o evoluție undeva… Ce face un pește pentru a deveni salamandră? Este suficientă o grămadă de pești mici din aceeași specie care, prinși în marea lor desecată, visează împreuna cu toții la picioare pentru a putea ieși?

Sursă imagine

Auribundo si Mere, acești mari exploratori ai noii lumi ne-au atenționat și ne-au explicat ca ființa umană este o ființă intermediară între animalitate și diezeitate. Rolul lor a fost acela de a pregăti momentul primei treceri complete la Diezeea încarnată în materie utilizând propriile lor corpuri ca punte de legătura. După cum se va observa în acest volum, trecerea s-a realizat. Acuma, este rândul meu sa fac restul!

Deci, eu, Diezeea, am creat conspirația, poluarea, terorismul, războiul și toate mizeriile prezente pentru a ne sufoca un pic mai mult! Prin evenimentele de ordin universal, am accelerat și am amplificat frecvențele vibratorii pe Pământ. Toată aceasta planificare ajunge în sfârșit la apogeul său. Și ca în cazul dinozaurilor, supraviețuitorii nu sunt neapărat cei mari și puternici, ci mai degrabă micii șmecheri hotărâți să-și schimbe nivelul de conștiență  și să abandoneze modul de funcționare animalic și obiceiurile bazate pe frică. A sosit timpul schimbării.


Text: „Evolutia spre… noua Specie, enuntat de Ghis, cules si redactat de Mado, din Volumele Personocratiei(Volumul 1), capitolul 9 – Editura Evolutionism”


Citește și:

Evoluția spre… noua Specie(IV) – Cine Sunt Eu?

Evoluția spre… noua Specie(III) – Conștiența


Distribuie articolul

Scris de

Lasă un răspuns